Expoziție de mașini de epocă în deschiderea Turneului de tenis “Victor Hanescu”

Clubul Sportiv Domnesti si Tenis Club Curtea de Arges in parteneriat cu Victor Hanescu, organizeaza la Domnesti-Arges, Curtea de Arges, in perioada 3 – 9 septembrie 2011, a V-a editie a Turneului de Tenis de Camp pentru Copii si Juniori “Trofeul Victor Hanescu”.

Startul competitiei va fi dat de o inedita parada a Vehicolelor de Epoca. Pentru a putea fi admirate in tihna, aceste vehicule ale altor vremuri vor fi expuse la Tenis Club Curtea de Arges in perioada 2 – 4 Septembrie 2011. Membrii Clubului Vehiculelor de Epoca vor participa la parada cu cele mai frumoase si mai bine intretinute masini.

Cea mai veche masina apartinand clubului a fost produsa la inceputulul secolului trecut, in anul 1912, iar cel mai „nou” vehicul din club, în 1984. Printre cele mai vechi automobile care vor lua parte la parada se numara un Citroen si un Ford A, din 1928.

Aproximativ 200 de copii din întreaga țară s-au înscris la turneul de tenis “Victor Hănescu”, care are o valoare totală a premiilor de 10.000 de euro. Trofeul “Victor Hanescu” este inclus în programul competițional intern al Federatiei Romane de Tenis, pentru categoriile de varsta 10 – 12 – 14 – 16 – 18 ani, baieti si fete.

’’Iata, am ajuns la Editia a-V-a a Turneului de tenis de camp cu nume de campion: Victor Hanescu, a declarat Ioan Cozma, directorul turneului și director general Dr. Oetker Romania.. Suntem alaturi, si in acest an, de organizatorii Turneului, in incercarea lor de a produce un eveniment cu ecou in lumea sportului alb. Mult succes participantilor!’’

Dr. Oetker România este partenerul principalal turneului, care este promovat de Smart Corporation Group. Evenimentul este sponsorizat de: Vodafone, Granini, Bilbor, ExFlor Craiova, Rolicom Cluj, Ermacom Bacau, Annabella Rm. Valcea, Drim Daniel, Mail ManTravelArt, Raiffeisen Bank, Angst, Lupa GSM, Pastravaria Bratioara, Primaria Domnesti-Arges, Radu Marketing Consulting & Management, Boom Club.