Tenis Club Curtea de Argeş, în parteneriat cu Victor Hănescu, organizează la Curtea de Argeş, în perioada 22 – 26 august 2020, a XIV-a ediţie a Turneului de Tenis pentru Copii „Trofeul Victor Hănescu”.

Sponsorul principal al turneului este Dr. Oetker România.

Trofeul Victor Hănescu este o competiţie din
circuitul intern al Federaţiei Române de Tenis
(www.frt.ro) pentru categoria 12 ani B+F.

 
Dr. Oetker, sponsorul principal al turneului, se implică activ, încă de la prima ediție din 2007, în sprijinirea sportului alb în zona Argeşului.
 
 
Dr. Oetker sponsorizează, ediție de ediție, toate competițiile de tenis de câmp, interne şi internaționale, desfăşurate la Tenis Club Curtea de Argeş arătând astfel implicarea activă şi constantă în viata sportivă a comunității locale. O parte din acestea sunt: „Press Cup” – turneul jurnaliştilor de liga I, „Argeș Cup” – turneu internațional din cadrul Tennis Europe pentru categoriile de vârstă până în 16 ani, băieți și fete, simplu și dublu, „Vitality Open Tour” – turneu internațional masculin ITF Pro Circuit, cu premii în valoare totală de 15.000$.
 
 
Deși sportul alb a avut numeroase probleme în acest an din cauza pandemiei, am luat toate măsurile de siguranță și am readus tenisul la Curtea de Argeș cu Trofeul Victor Hănescu, care este foarte apropiat de sufletul nostru. De la această competiție, care a crescut de la an la an în valoare și calitate, se lansează sportivi ce reprezintă România în competițiile internaționale”, a declarat Ioan Cozma, Director General Dr. Oetker România.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.