Victor Hănescu: sunt convins că vom avea parte de tenis de calitate la Turneul de la Domnești și Curtea de Argeș

Tenisman-ul Victor Hănescu este convins că cea de-a cincea Ediție a Turneului de Tenis de Câmp pentru Copii și Junori de la Domnești și Curtea de Argeș va oferi tenis de calitate, dar și spectaculos.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la cea de-a cincea editie a acestei competiții, a declarat Victor Hănescu. Pentru cei aproape 200 de copii si juniori inscriși, este o șansă de a face un nou pas pe drumul către marea performanță. Sper ca printre ei sa avem viitori campioni ai Romaniei, care sa ne reprezinte cu cinste și la nivel internațional. Alături de Clubul Sportiv Domnești și Tenis Club Curtea de Argeș, dar mai ales cu sprijinul direct al domnului Ioan Cozma, reusim sa  realizăm o nouă  ediție a Turneului de Tenis de Câmp pentru Copii și Juniori “Trofeul Victor Hănescu”, inclus în programul competițional intern al Federației Române de Tenis. Le doresc succes tuturor concurenților și sunt convins că vom avea parte de tenis de calitate, spectaculos și de inalt nivel tehnic”, a mai spus Hănescu.

Clubul Sportiv Domnești și Tenis Club Curtea de Argeș în parteneriat cu Victor Hănescu, organizează la Domnești-Argeș, Curtea de Argeș, în perioada 3-9 septembrie 2011, a V-a ediție a Turneului de Tenis de Câmp pentru Copii și Juniori “Trofeul Victor Hănescu”.

Aproximativ 200 de copii din întreaga țară s-au înscris la turneul de tenis “Victor Hănescu”, care are o valoare totală a premiilor de 10.000 de euro. Trofeul “Victor Hănescu” este inclus în programul competițional intern al Federației Române de Tenis, pentru categoriile de vârstă 10 – 12 – 14 – 16 – 18 ani, baieți și fete. Grupa de vârstă de 12 ani face parte din “Circuitul Național FRT”, iar pentru aceasta grupă de vârstă turneul are categoria A. Celelalte categorii fac parte din cadrul calendarului competițional FRT si au categoria 1.

’’Iată, am ajuns la Ediția a-V-a a Turneului de tenis de câmp cu nume de campion: Victor Hănescu, a declarat Ioan Cozma, directorul turneului și director general Dr. Oetker România. Suntem alături, și în acest an, de organizatorii Turneului, în încercarea lor de a produce un eveniment cu ecou în lumea sportului alb. Mult succes participanților!’’.

Dr. Oetker România este partenerul principal al turneului, care este promovat de Smart Corporation Group. Evenimentul este sponsorizat de: Vodafone, Asirom, Devin, ExFlor Craiova, Rolicom Cluj, DRIM Daniel Arges, Annabella Rm. Valcea (Raureni), Mail Man, TravelArt, Raiffeisen Bank, Angst, Lupa GSM, Pastravaria Bratioara, Primaria Domnesti-Arges, Boom Club.

Startul competiției va fi dat de o inedită paradă a Vehiculelor de Epocă. Pentru a putea fi admirate în tihnă, aceste vehicule ale altor vremuri vor fi expuse la Tenis Club Curtea de Argeș în perioada 2 – 4 Septembrie 2011. Membrii Clubului Vehiculelor de Epocă vor participa la parada cu cele mai frumoase și mai bine întreținute mașini.