Victor Hanescu ofera partide demonstrative copiilor la Turneul de tenis de la Domnesti si Curtea de Arges

Victor Hanescu va oferi, luni, o serie de partide demonstrative copiilor si juniorilor care participa la competitiile din Domnesti si Curtea de Arges.

In premiera pentru competitiile din circuitul intern al Federatiei Romane de Tenis, Turneul de tenis “Victor Hănescu” este transmis LIVE, pe internet. Iubitorii tenisului pot urmari competitia pe www.trofeulvictorhanescu.ro si pe pagina de Facebook a turneului.

Clubul Sportiv Domnești și Tenis Club Curtea de Argeș în parteneriat cu Victor Hănescu, organizează la Domnești-Argeș, Curtea de Argeș, în perioada 3-9 septembrie 2011, a V-a ediție a Turneului de Tenis de Câmp pentru Copii și Juniori “Trofeul Victor Hănescu”.

Aproximativ 200 de copii din întreaga țară s-au înscris la turneul de tenis “Victor Hănescu”, care are o valoare totală a premiilor de 10.000 de euro. Trofeul “Victor Hănescu” este inclus în programul competițional intern al Federației Române de Tenis, pentru categoriile de vârstă 10 – 12 – 14 – 16 – 18 ani, baieți și fete. Grupa de vârstă de 12 ani face parte din “Circuitul Național FRT”, iar pentru aceasta grupă de vârstă turneul are categoria A. Celelalte categorii fac parte din cadrul calendarului competițional FRT si au categoria 1.

’’Iată, am ajuns la Ediția a-V-a a Turneului de tenis de câmp cu nume de campion: Victor Hănescu, a declarat Ioan Cozma, directorul turneului și director general Dr. Oetker România. Suntem alături, și în acest an, de organizatorii Turneului, în încercarea lor de a produce un eveniment cu ecou în lumea sportului alb. Mult succes participanților!’’

Dr. Oetker România este partenerul principal al turneului, care este promovat de Smart Corporation Group. Evenimentul este sponsorizat de: Vodafone, Devin, Asirom, ExFlor Craiova, Rolicom Cluj, DRIM Daniel Arges, Annabella Rm. Valcea (Raureni), Mail Man, TravelArt, Raiffeisen Bank, Angst, Lupa GSM, Pastravaria Bratioara, Primaria Domnesti-Arges, Boom Club.