Turneul de tenis pentru copii si juniori Trofeul „Victor Hanescu” a ajuns la final

În perioada 3-9 septembrie la Curtea de Argeș – Domnești s-a desfășurat a V-a editie a Turneului de Tenis de Câmp pentru Copii și Juniori “Trofeul Victor Hănescu”. Evenimentul sportiv a fost organizat de către Clubul Sportiv Domnesti și Tenis Club Curtea de Argeș în parteneriat cu Victor Hănescu.

Competiția sportivă s-a desfășurat cu participarea a 200 de copii din toată țara care s-au întrecut la categoriile de vârstă 10 – 12 – 14 – 16 – 18 ani, baieti și fete.

Trofeul Victor Hănescu, turneu de Categoria A, din Circuitul Național FRT, a ajuns la final, Ramona Chivu și Teodor Giusca fiind câștigătorii.
La simplu, fete s-a impus Ramona Chivu de la LPS-CSS Constanța, ultimul său meci fiind jucat împotriva Taniei Mare de la CS Kofe Craiova. În semifinale Ramona Chivu a învins-o pe Iris Kiraly cu 6-1, 6-0. Rezultatele meciurilor dintre Tania Mare și Micaela Marculescu au fost 7-5, 6-4, locul al treilea revenindu-i Micaelei Marculescu, de la TC Enache București.

Proba de dublu la fete a fost câștigată de perechea Laura Cazacu/Tania Mare, care au ieșit învingătoare împotriva adeversarelor Iris Kiraly și Micaela Marculescu cu 6-2, 6-3.

Proba individuală la baieți a fost câștigată de Teodor Giusca de la Clubul Sportiv AMG Bucuresti, care a câștigat cu 6-4, 6-4 în fața lui Cristian Andreescu de la CSS Slobozia. In semifinale au jucat Teodor Giusca împotriva lui Ștefan Palosi, obținând rezultatele 6-3, 6-2; locul al treilea a fost ocupat de Stefan Palosi de la LPS-CSS Constanța.

Trofeul Victor Hănescu la dublu, băieți a fost câștigat de către Alexander Gima și Ștefan Palosi, ambii din partea LPS-CSS Constanța, ieșind învingători în ultimul act împotriva perechii de jucători George Ilie si Sergiu Medesan, cu 6-2 si 6-3.

Dr. Oetker România este partenerul principal al turneului, care este promovat de Smart Corporation Group. Evenimentul este sponsorizat de: Vodafone, Devin, ExFlor Craiova, Rolicom Cluj, Ermacom Bacău, DRIM Daniel Argeș, Annabella Rm. Vâlcea (Răureni), Mail Man, TravelArt, Raiffeisen Bank, Angst, Lupa GSM, Păstrăvăria Brătioara, Primăria Domnești-Argeș, Boom Club.