Surprize din partea lui Hănescu pentru micuții de la Trofeul Victor Hănescu

Juniorii sportului alb au avut partea de o mega surpriză din partea organizatorului turneului “Trofeul Victor Hănescu”. Aflat în Olanda, la un turneu ATP, Victor Hănescu a ținut să fie alături de micuții tenismeni astfel că le-a trimis un mesaj video în care i-a încurajat pe aceștia spre o carieră în tenisul profesionist. Juniorii nu au rămas indiferenți la gestul sportivului, așa că i-au întors surpriza.

S-a încheiat cea de-a opta ediție a turneului “Trofeul Victor Hănescu”, organizat la baza sportivă “Tenis Club Curtea de Argeș”. Turneul face parte din Circuitul intern al FR Tenis pentru categoriile de vârstă 10-12-16 ani, băieți și fete, dublu și simplu.
Pentru categoria de vârstă 16 băieți, fete, finaliștii competiției au fost Medesan Sergiu-Break și Bugan Mihai respectiv Vieru Alexandra și Stoica Mihaela. La categoria de 12 ani, finaliștii la băieți și fete au fost Breazu Vlad și Palcău Matei respectiv Costache Silvia și Moglan Maria. La cea mai mică categorie de vârstă, 10 ani, finaliștii la băieți și fete sunt Udrescu Andrei și Știrbu Teodor respectiv Ionescu Iulia și Spătaru Briana. Toți participanții competiției au primit premii de participare constând în produse marca Dr.Oetker. Sportivii care au urcat pe podiumul competiției au primit din partea sponsorului oficial, Dr.Oetker România, pachete promoționale cu produsele companiei germane.
Partidele de tenis s-au desfășurat pe cele patru terenuri de zgură și un teren de antrenament al bazei sportive “Tenis Club Curtea de Argeș”, remodernizată recent și dotată tehnic la cele mai înalte standarde.

Deși Victor Hănescu și-ar dorit extrem de mult să fie prezent la festivitatea de premiere a turneului, acesta nu a putut ajunge fiind prezent în această perioadă la un turneu ATP în Olanda. De la mii de kilometri distanță, sportivul a ținut să le transmita video un mesaj participanților la competiția de la Curtea de Argeș.
“Îmi pare rău că nu sunt prezent alături de voi în această zi importantă. Sunt fericit să văd că ați participat în număr atât de mare la competiția ce îmi poartă numele. Pentru mine toți sunteți

niște câștigători. Vă felicit pe toți si vă doresc să munciți cu încredere și pasiune pentru că numai așa veți ajunge să vă luptați în elita ATP “, le-a transmis Victor.
Micuții au fost extrem de emoționați de mesajul pe care l-au primit de la idolul lor. Imediat s-au mobilizat și i-au întors supriza lui Victor urându-i într-un fel special succes la viitoarele competiții. Cei mici au scris pe foi “Succes Victor!“ și au strigat în cor un mesaj de încurajare pentru sportivul nostru.

Partenerul oficial al turneului „Trofeului Victor Hănescu” este Dr.Oetker România. Ediția 2014 se bucură de sprijinul sponsorilor: Steinel, Karcher, Consiliul Județean Argeș, Consiliul Local Curtea de Argeș, Vodafone, Râureni, Mistad, Lupa GPS, Posada SA, Hotel Camino, Păstravăria Brătioara, AS Travel, BCD Travel, Ereea, Campofrio si ARC-Asociația Română a Cărnii. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.