Servă din terenul “Train Like a Pro” către trofeul “Victor Hănescu” la Curtea de Argeș

Nici nu s-a încheiat bine tabăra „Train Like a Pro”, că la Tenis Club din Curtea de Argeș va fi găzduită cea de a zecea ediție a trofeului “Victor Hănescu”.

“În portofoliul de turnee internaționale (ITF Vitality, European Summer Cup, Argeș Cup Dr. Oetker, etc) găzduite și în acest an la Tenis Club din Curtea de Argeș, am adăugat acum și Train Like a Pro. Tabăra a abordat în mod special latura de mental coaching, care este extrem de necesară în formarea viitorilor campioni. Urmează să găzduim aici și cea de a zecea ediție a trofeului Victor Hănescu, care de la an a crescut în calitate și este unul din cele mai importante turnee în care ne-am implicat. Sper ca din micuții care au evoluat în cele zece ediții ale acestei competiții să ajungă cât mai mulți să evolueze în circuitele internaționale”, a declarat Ioan Cozma, Directorul General al Dr. Oetker România,

Tabăra “Train Like a Pro” organizată de Victor Hănescu la Tenis Club din Curtea de Argeș a reunit cei mai buni juniori români ai momentului, dar și jucători străini. Experții internaționali în mental coaching Dave De Haan și Cristina Rolo au coordonat programul legat de latura mentală și emoțională a participanților, alături de o echipă de profesioniști, printre care și actori.

“Un procent mare de părinți sunt lipsiți de tehnicile prin care să-și susțină eficient copiii în drumul către înalta performanță. De aceea am introdus aceste cursuri de workshop parenting oferind părinților modalitatea să-și sprijine inteligent copiii. Tenis Club din Curtea de Argeș ocupă un loc special în inima mea, aici participând la nenumărate acțiuni cu sprijinul Dr. Oetker”, a spus Victor Hănescu.

În perioada 26 august – 1 septembrie, la Tenis Club din Curtea de Argeș are loc cea de a zecea ediție a trofeului “Victor Hănescu”. Trofeul Victor Hănescu este o competiţie din circuitul intern al Federaţiei Române de Tenis pentru categoriile de vârstă 10 ani, băieţi şi fete, categoria 1 FRT și 12 ani, băieţi şi fete, categoria A FRT.

Pe site-ul oficial al turneului: www.trofeulvictorhanescu.ro si pagina de Facebook Tennis Junior Stars se găsesc știri și informații. Partenerul oficial al trofeului “Victor Hănescu” este Dr. Oetker România. Ediția 2016 se bucură de sprijinul sponsorilor: Karcher, Steinel, Râureni, Consiliul Local Curtea de Argeş, Consiliul Judeţean Argeş, Hotel Posada, Păstrăvăria Brătioara, Aldis, Vodafone. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG – Smart Corporation Group.

99