S-a dat startul celei de a opta ediții a turneului de tenis „Trofeul Victor Hănescu”

Juniorii sportului alb sunt prezenți în perioada 30 august – 5 septembrie la baza sportivă „Tenis Club Curtea de Argeș” unde participă la deja consacratul concurs „Trofeul Victor Hănescu.”

„Trofeul Victor Hănescu” este o competiție din circuitul intern al FR Tenis pentru categoriile de vârstă 10-12-14 ani, băieți și fete, dublu și simplu. Turneul este organizat de FR Tenis și Tenis Club Curtea de Argeș.

Toți participanții înscriși la turneu vor primi cadouri de participare din partea sponsorului oficial al turneului, Dr.Oetker România. Câștigătorii competiției vor beneficia de vouchere preschimbabile în materiale sportive.

Partidele de tenis se vor desfășura pe cele 4 terenuri de zgură și un teren de antrenament ale bazei sportive Tenis Club Curtea de Argeș, remodernizată recent și dotată tehnic la cele mai înalte standarde.

“Sunt atașat de Trofeul Victor Hanescu pentru că este primul proiect de tenis pentru juniori în care Dr.Oetker România s-a implicat. Sprijinim sportul alb în rândul juniorilor și uitându-ne la rezultatele de astăzi, ale fetelor, realizăm că eforturile noastre sunt încununate de success, tenisul feminin fiind astăzi în prim planul scenei internaționale. Sper ca cea de-a opta ediție a turneului să descopere talent și ambiție în fiecare dintre jucători”, a declarat Ioan Cozma, director general Dr.Oetker Romania, sponsor oficial al competitiei.

Partenerul oficial al turneului „Trofeului Victor Hănescu” este Dr.Oetker România.  Ediția 2014 se bucură de sprijinul sponsorilor: Steinel, Karcher, Consiliul Județean Argeș, Consiliul Local Curtea de Argeș, Vodafone, Râureni, Mistad, Lupa GPS, Posada SA, Hotel Camino, Păstravăria Brătioara, AS Travel, BCD Travel, Ereea, Campofrio si ARC-Asociația Română a Cărnii. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

Compania germană Dr. Oetker are o tradiţie de peste 120 de ani pe plan internaţional, iar în România activează încă din anul 1998. Astăzi, Dr. Oetker Romania ocupă, cu cele peste 230 produse, poziţia de lider de piaţă pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanți pentru legume şi fructe, pizza & snack-uri congelate. Dr.Oetker vine în sprijinul consumatorilor, oferindu-le soluţii la îndemană pentru cele mai delicioase şi rapide deserturi de casă, precum şi produse gata preparate ce aduc deliciul oricărui moment.