Mâine începe turneul de tenis pentru juniori Trofeul Victor Hănescu

Mâine începe Trofeul Victor Hănescu, competiţie de tenis pentru juniori aflată deja la cea de a VI-a ediţie, ce face parte din calendarul competiţional al Federaţiei Române de Tenis (FRT). Competiţia este rezervată juniorilor, băieţi şi fete, categoriile de vârstă 10, 12 şi 14 ani şi se va desfăşura la Curtea de Argeş şi Domneşti. Sponsor oficial al competiţiei este, ca în fiecare an, Dr.Oetker România, iar promotor, Smart Corporation Group.

Juniorii din categoriile de vârstă 10 şi 14 ani, băieţi şi fete, vor juca doar meciuri de simplu, pe terenurile bazei sportive a C.S. Domneşti, începând de mâine, 1 septembrie, şi până marţi, 4 septembrie. Juniorii băieţi şi fete de la categoria 12 ani vor disputa partidele la Curtea de Argeş, pe terenurile Bazei sportive Tenis Club, recent modernizate. Meciurile fac parte din circuitul naţional FRT, vor începe duminică, 2 septembrie, şi se vor încheia joi, 6 septembrie.

“Ne găsim, iată, deja la cea de a VI-a ediție a acestui turneu pentru juniori şi ne bucurăm să putem sprijini copiii şi tinerii care iubesc acest sport. Dr.Oetker România are deja 5 ani de experiență în sprijinirea turneelor de tenis pentru juniori, şi ne gândim ca pe viitor să organizăm şi turnee ITF (International Tennis Federation) la Curtea de Argeş”, a declarat Ioan Cozma, director general Dr.Oetker România, sponsor oficial al competiției.

Informaţii despre turneu se vor regăsi pe site-ul oficial al competiției www.trofeulvictorhanescu.ro, dar şi pe contul de Facebook Tennis Junior Stars, o platformă de Social Media dezvoltată de Smart Corporation Group (SCG), special pentru turneele de tenis pentru juniori. De altfel, SCG are ca obiectiv de Corporate Social Responsibility (CSR) sprijinirea tenisului cu şi pentru juniori din România.

Arbitrul delegat din partea FRT este Cristian Ştefan. “S-au înscris peste 130 de sportivi de la cluburi şi asociaţii din ţară, asa că se anunţă o participare numeroasă. La categoria fete, 12 ani, pe tabloul principal se regăsesc 8 sportive clasate în Top10 naţional, iar la băieţi 8 sportivi, deci va fi o luptă strânsă”, a declarat Gheorghe Borţan, directorul Bazei Sportive Tenis Club Curtea de Argeş.

Partenerii media ai evenimentului sunt ziarul online Gândul, Argeş Expres, iar sponsori Victor Hănescu, Aldis, Vodafone, Steinel, Karcher, Mistad, Anca Steel, Păstravăria Brătioara, Boom Club, Aqua Carpatica, Asirom, Lupa GPS, Drim Daniel.