Comunicat de Presa – 1 septembrie 2010

Clubul Sportiv Domnesti si Victor Hanescu sustin performerii de maine ai tenisului romanesc

Clubul Sportiv Domnesti in parteneriat cu Victor Hanescu, organizeaza la Domnesti, judetul Arges, in perioada 2 – 6 septembrie 2009, a doua editie a Turneului de Tenis de Camp pentru Copii si Juniori “Trofeul Victor Hanescu”.

Trofeul Victor Hanescu este o competitie din circuitul intern al Federatiei Romane de Tenis (www.frt.ro) pentru categoriile de varsta 10- 12- 14 ani, baieti si fete. La turneu s-au inscris copii din peste 20 judete ale tarii, care se vor bucura de prezenta unui public numeros precum si a unor personalitati locale, culturale si sportive. Mai multe detalii obtineti vizitand site-ul www.trofeulvictorhanescu.ro .

Actiunea este o initiative comuna Dr. Oetker Romania si Victor Hanescu pentru a sprijini dezvoltarea sportului rural.

Momentul va face posibila afirmarea si sustinerea celor peste 100 de copii inscrisi in competitie si veniti din toata tara pentru a participa la acest mult asteptat “turnir” al “sportului alb”. Participantii vor concura pe perioada a cinci zile, ei fiind punctati in clasamentul intern in functie de rezultatele obtinute.. Astfel, copiii inscrisi in competitie ii vor avea alaturi pe durata concursului, atat pe “fanaticii” parinti si spectatori, cat si pe cei care au facut posibila organizarea acestui eveniment : Dr. Oetker Romania si Victor Hanescu, Primaria Domnesti-Arges, Vodafone, Petrom, Asirom, Granini, Rio-Bucovina, Raiffeisen Bank, Angst, World Vision Romania, Nicole Mi Serv Alexandria, Annabella Rm. Valcea, Alex Cris Com 2001 Rm Valcea, ExFlor Craiova, Metropolitan Service, Pastravaria Bratioara, Radu Marketing Consulting & Management, Smart Corporation Group.

In finalul competitiei, tinerii sportivi vor fi recompensati de catre organizatori cu premii in valoare totala de peste 10 000 euro, iar scopul evenimentului poate fi considerat atins: “sportul rural poate genera performeri capabili sa concureze la un nivel competitiv inalt.”

Organizator,
Clubul Sportiv Domnesti